Rólam

Hogy ki is vagyok

"Ne a változástól, az állandóságtól félj!"

Weboldal készítés

Grafikai munkák

Légifelvétel készítés

Marketing tanácsadás

Örülök, hogy megtaláltuk egymást!

Tóth András vagyok, alkalmazásfejlesztő. Évekig a kereskedelemben tevékenykedtem, majd 2020-ban gondoltam egy nagyot és elindítottam saját vállalkozásomat.

Az informatikai hátteremet és az értékesítésben szerzett tapasztalataimat ötvözve alakult az InfinityDesign, ami egy weboldal megtervezésétől egészen az átadásig nyújt teljes körű támogatást. 

De itt nem álltam meg, hiszen tudom, hogy sokszor egy kép többet mond ezer szónál. Így kiegészítettem az eredeti ötletemet légi felvételek készítésével, amivel nem csak az adott vállalkozás marketingjét lehet felpezsdíteni, de egy weboldalon is gyönyörűen mutat. Természetesen rendezvényeken és minden nagyobb eseménynek epikus hatást kelt, ha levegőből is meg van örökítve. 

Majd egyik kedves ismerősöm kért meg, hogy készítsek neki névjegykártyát, így ha már ismerem mind a vektor, mind a pixelgrafikus képszerkesztők használatát, szinte már adta magát, hogy kibővítsem a szolgáltatási portfóliómat ezzel a szolgáltatással is. 

Így a tervezéstől, a képek elkészítésén keresztül, grafikákon át mindenben ügyfeleim segítségére tudok lenni.

Szakmai tudásom, problémamegoldó képességem és a barátságos, ügyfeleim számára is érthető kommunikációmnak köszönhetem azt is, hogy az utóbbi időben egyre többen keresnek fel egy-egy IT-s, marketinges, vagy mindennapos probléma megoldására.

Tóth András

Webdesigner - Freelancer

Drone

Amit és ahogy elsajátítottam

Az évek során folyamatosan követtem az aktuális trendeket és munkám során is arra törekszem, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzam. Minden projektem alkalmával folyamatosan képzem magam, hogy egyre jobb és minőségibb eredményt tudjak produkálni

CMS rendszerek 92%
Grafikus programok használata 80%
Programozás 70%
Drónkezelés 90%
Pataki Ramóna
Pataki Ramóna
Okleveles gyógymasszőr - Rami Relax & Masszázs
Read More
"Andrástól először csak weboldalt kértem. Teljesen lenyűgözött már az kezdeti stádiumban is az, amivel meglepett. Ezen felbuzdulva logó, ajándékutalvány és névjegykártya tervezetet is vele csináltatattam. Nem bántam meg, hiszen gyorsan, precizen tudott látványos eredménnyel előállni."
Csizmarik Dániel
Csizmarik Dániel
Tulajdonos, mixer - J & D koktélszerviz
Read More
"Logót kértünk az InfinityDesigntól, saját tervek alapján. Folyamatosan változott az elképzelésünk, de ennek ellenére is végig segítőkész volt. Örülünk neki, hogy rátaláltunk!"
Rizán Péter
Rizán Péter
Ügyvezető - Agrokeri Kft
Read More
"Öröm volt Andrással együtt dolgozni. Felmérte, hogy mit szeretnék, majd kiegészítette a saját ötleteivel. Pontosan úgy készítette el a videót, ahogy azt elképzeltem. "